fbpx

Stichting in Concert zet zich in om talentvolle muzikanten, vocalisten en technici een podium te bieden.

Op dit moment vieren we nog het succes van Simply the Best. Ondanks alle maatregelen rondom Covid-19 waarmee wij te kampen kregen, hebben wij het concert kunnen laten doorgaan in een livestream vorm. In plaats van publiek in Podium Bloos uitnodigen, werden wij verwelkomt in ieders woonkamer. Iets bijzonders, maar met 1000 kijkers kunnen we stellen dat het een succesvolle ervaring was!

Zodra er meer bekend is over ons volgend project vind u dat hier op onze website! In de tussentijd kunt u op de hoogte blijven via onze updates.

Concerten


11 Oct
Simply the Best | 2020
Met het thema ‘Simply the Best!’ brengen we een avondvullende show ten gehore met muziek uit de 70’s and 80’s. Denk bijvoorbeeld eens aan Whitney Houston, Prince, Tom Jones, The Rolling Stones, Donna Summer, Tina Turner, Queen en ABBA. Locatie: Thuis voor de buis (met een live-verbinding met Podium Bloos, Breda)  Aanvang: 20:00
Venue :
Live vanuit Podium Bloos naar uw woonkamer
Time :
8:00 pm - 11:00 pm
Host :
Stichting in Concert
10 Dec
The Sound of Christmas | 2022
'The Sound of Christmas' brengt een avondvullend kerstconcert. Uiteraard passeren de bekende kerstnummers de revue, maar wij zullen u ook verrassen met instrumentale en minder bekende hits. Locatie: Podium Bloos, Breda Aanvang: 20:00   . 
Venue :
Podium Bloos
Time :
8:00 pm - 11:00 pm
Host :
Stichting In Concert