fbpx

Dit weekend is het zover; livestreamconcert ‘Simply The Best!

Op zaterdag 10 oktober presenteert Stichting in Concert ‘Simply the Best’ vanuit Podium Bloos in Breda. Het concert werd door COVID-19 verplaatst van april naar zaterdag 10 oktober en gaat plaatsvinden door middel van een livestream. Tijdens deze show met muziek uit de 70’s en 80’s passeren onder andere Whitney Houston, Prince, Tom Jones en The Rolling Stones de revue. 

De afgelopen tijd heeft het bestuur samen met de commissies alle voorbereidingen getroffen die nodig waren om de repetities te kunnen hervatten en het concert door te kunnen laten gaan. Omdat Stichting in Concert er vooral is voor haar muzikanten en vocalisten hebben zij voor een vorm gekozen waarbij ze het oorspronkelijke programma alsnog uit kunnen voeren én de deelnemers het podium kunnen bieden dat ze verdienen, hetzij met het publiek op afstand. 

Ondanks de nieuwe maatregelen heeft de stichting samen met Podium Bloos een ‘go’ gekregen voor deze uitvoering, waar zij erg blij mee zijn. In verband met de RIVM richtlijnen is de aanvang van het concert een uur vervroegd, naar 19.00 uur. 

Omdat de stichting talent- en muzikale ontwikkeling bij jongeren stimuleert gaat de opbrengst naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda. Een livestream code is verkrijgbaar via stichtinginconcert.nl/tickets. Deze avondvullende show is tot een week na de uitvoering, op zaterdag 10 oktober om 19.00 uur, online terug te kijken.