Tilburgse Evy Boons over haar deelname aan ‘Simply The Best’

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april presenteert Stichting in Concert ‘Simply The Best’, een avondvullende show met muziek uit de 70’s en 80’s. Zangeres Evy Boons uit Tilburg vertelt u graag waarom zij auditie gedaan heeft voor deze shows. 

Evy Boons is 23 jaar en komt oorspronkelijk uit Loon op Zand. Op dit moment woont en werkt ze in Tilburg op een basisschool waar ze ook muziekspecialist is. “Ik ben heel veel bezig met muziek en probeer tijdens mijn werk die verbinding te zoeken en de kinderen waarmee ik werk ook die passie mee te geven. Ik zing zelf al van kleins af aan en probeer dit steeds verder uit te bouwen en er mijn beroep van te maken. Ik geef inmiddels ook zangles en speel in mijn eigen bandje.”

Tijdens de audities heeft ze een plaatsje als lead vocal voor ‘Simply The Best’ weten te bemachtigen. Haar strategie? “Ik heb weken van tevoren die liedjes die ik wilde zingen tijdens de audities veel geluisterd. Daarmee is het in mijn automatisch systeem komen te zitten en hoefde ik er niet zoveel over na te denken. Ik kon er gewoon lekker van genieten! Natuurlijk had ik wel gezonde spanning maar dat hoort wel bij auditie doen.”

Evy gaat twee medleys zingen tijdens de eerste concertreeks van Stichting in Concert. Ze wilde heel graag deelnemen aan dit project. “Ik ben al veel bezig met muziek en zing in mijn eigen bandje maar ik vind het ook heel belangrijk om een keer je netwerk te verbreden en met andere mensen samen te werken. Daarmee doe ik nieuwe inspiratie op en laat ik mezelf op andere plekken zien. Ik heb ontzettend veel zin in de concerten! Het mooiste van muziek maken is dat je een verhaal kunt vertellen. Als dit vervolgens overkomt zoals je wil en je mensen daarmee kunt raken, dat is het mooiste wat er is!”

Kom jij Evy bewonderen op vrijdag 17 of zaterdag 18 april? Tickets zijn verkrijgbaar via stichtinginconcert.nl/simplythebest.