fbpx

Livestream Simply The Best

Over drie maanden is het eindelijk zover, onze concertreeks ‘Simply The Best’! De afgelopen tijd heeft het bestuur samen met de commissies diverse scenario’s uitgewerkt om het concert op welke manier dan ook doorgang te laten vinden. Wij zijn blij dat we nu kunnen vertellen dat dit gelukt is! Natuurlijk met inachtneming van de nodige COVID-maatregelen. 

Omdat wij er als Stichting in Concert vooral zijn voor onze muzikanten en vocalisten hebben wij voor een vorm gekozen waarbij zij het oorspronkelijke programma alsnog uit kunnen voeren én we hen het podium kunnen bieden dat ze verdienen, hetzij met het publiek op afstand. 

‘Simply The Best’ gaat plaatsvinden door middel van een livestream op zaterdag 10 oktober om 20.00 uur. Het concert op vrijdag de 9e vervalt, echter kun je de livestream terugkijken tot een week na de uitvoering.

Een livestreamcode is verkrijgbaar voor € 10,- via stichtinginconcert.nl/tickets. Uiterlijk een week voorafgaand aan het evenement ontvangt u op het opgegeven emailadres een link met code naar de livestream. Met vragen kunt u mailen naar [email protected].