fbpx

Musici

Stichting In Concert zet zich in om een platform te bieden aan getalenteerde musici. Ben jij op zoek naar meer ervaring, of wil je graag een groter podium om jouw talent te tonen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Voor de concertenreeks Simply The Best is een 70-koppig orkest samengesteld. De muzikanten zijn nauwkeurig geselecteerd door artistiek leider en dirigent Jan van den Brandt en beoordeeld op muzikaal niveau.

Eerste repetitie Simply the Best | maart 2020

Stichting In Concert heeft als doelstelling talentontwikkeling en binnen het orkest wordt dit doel geëvenaard door professionele begeleiding aan te bieden. Jan van den Brandt heeft als dirigent de leiding over het orkest en heeft met zijn jaren ervaring de kennis en kunde om effectief te werken. Door zijn goed ontwikkeld muzikale oor, hoort hij direct welke muzikanten groep meer aandacht nodig heeft en zal hij dit tijdens de repetities ook gebruiken om groei bij iedere deelnemer te stimuleren.


Meer informatie over de concertenreeks Simply the Best vindt u hier.UPDATE: Aanmelden als muzikant is op dit moment niet mogelijk. Houdt onze website en social media in de gaten voor nieuwe auditie rondes voor toekomstige projecten.