Oscar Bastiaens

(Voorzitter)

Al vanaf een jonge leeftijd heeft Oscar zich al bezig gehouden met theater en muziek. Van het volgen van verschillende theater- en instrumentcursussen tot aan de oprichting van zijn eigen theatergroep in Maastricht. Voor zijn studie is hij naar Breda verhuisd waar hij zich al snel aangesloten heeft bij de studententheatervereniging als schrijver, regisseur en met name bestuurslid. Vanuit deze bestuurstaken is hij ook een van de oprichters geweest van de Landelijke Organisatie Studenten Theaterverenigingen (LOST). Op dit moment werkt hij aan de Breda University of Applied Sciences als coördinator van het media-leerbedrijf, docent storytelling en is hij werkzaam als freelance schrijver en producent.