Over

Doel van Stichting In Concert

Stichting In Concert biedt de kans aan talentvolle muzikanten om op projectmatige basis mee te werken aan (thema)concerten. De concerten snijden diverse muzikale thema’s aan, waardoor er voor diverse muziek instrumenten (strijk-, tokkel-, blaas-, toets-, en slaginstrumenten) een plaats is.

Missie

Stichting In Concert produceert (thematische) concerten met talentvolle muzikanten, om de stap tussen amateur en professionele werkveld te verkleinen.

Visie

Stichting In Concert maakt het gat tussen amateurs en professionele muzikanten kleiner, door een platform te bieden waar talentvolle muzikanten ervaring kunnen opdoen. De concerten geproduceerd door Stichting In Concert zullen een bijdrage doen aan het portfolio van de deelnemende muzikanten. De concerten (klein of groot) zullen van hoogstaande kwaliteit zijn, door het beschikbaar stellen van kennis en ervaring op het gebied van productie, muzikaliteit en techniek.

Bedrijfsgegevens

Stichting In Concert
KVK-nummer: 73679941
RSIN: 859625825

Bestuur:
Voorzitter – Oscar Bastiaens
Secretaris – Lieke Mensink
Penningmeester – Viktorija Spele

Commissies:
Algemene assistentie – Ellie van Beek
Marketing & PR – Marsha Damen
Sponsoring – Boelo Tigchelaar

Voor informatie omtrent het beleid van Stichting In Concert verwijzen wij u naar ons beleidsplan. In artikel 3.5 van de statuten staat vermeld dat “De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.” De volledige statuten kunnen worden opgevraagd via [email protected].

Naast het bestuurlijke team is er een artistiek team voor de uitvoering en invulling van de productie. Het artistiek team is een groep professionals die zich samen met de stichting inzetten om talentontwikkeling te stimuleren.

Artistiek team:
Dirigent & arrangeur – Jan van den Brandt