Deze pagina staat nog in de steigers. We vragen om uw begrip.

Stichting In Concert bestaat uit twee divisies: Bestuur & Artistiek.

Het bestuur, bestaande uit het dagelijks bestuur en commissies, zorgt ervoor dat de stichting blijft draaien. Naast de voorzitter, secretaris en penningmeester (het dagelijks bestuur), bestaat het bestuur uit experts op het gebied van marketing en sponsoring, maar ook op juridisch gebied.

Het Artistieke Team heeft als focus de producties (concerten) van de stichting. Het team bestaat uit diverse functies die allen werken naar het beste op niveau, binnen de doelstellingen van de stichting.

Ellie van Beek

Secretaris

Ellie is het eerste aanspreekpunt van Stichting In Concert. Als secretaris is Ellie verantwoordelijk voor de interne communicatie.

Marsha Damen

Hoofd Marketing & PR

Marsha is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van Stichting In Concert.

Boelo Tigchelaar

Hoofd Sponsoring

Stichting draait op giften van bedrijven (en fondsen) waar Boelo de leiding over heeft. Boelo creëert en onderhoud zakelijke relaties.

Artistiek Team

Robyn Pierson

Producent

Robyn is verantwoordelijk voor de producties (concerten) van Stichting In Concert. Robyn is het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen.