fbpx

Repetities concert ‘Simply The Best’ in volle gang

Na bijna een half jaar werden twee weken geleden de orkestrepetities van Stichting in Concert hervat. Inmiddels zijn ook de vocalisten aangeschoven en zijn de voorbereidingen in volle gang. Het concert ‘Simply The Best’ werd door COVID-19 verplaatst van april naar zaterdag 10 oktober en gaat plaatsvinden door middel van een livestream. Stichting in Concert presenteert hiermee een avondvullende show met muziek uit de 70’s en 80’s. Speciaal voor deze show is er een orkest samengesteld met de meest talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda.

Zangeres Evy Boons uit Tilburg vertelt “Ik heb al vaker met een groot orkest gespeeld maar het is wel weer even wennen omdat we nu allemaal voldoende afstand van elkaar moeten houden. Als ik samen met iemand zing, zing ik liever naar diegene toe. Dat mag nu niet.”

Dat ze tijdens het livestreamconcert voor een camera komt te staan vindt ze helemaal niet eng. “Nee hoor, daar heb ik helemaal geen moeite mee. Het is wel een hele andere beleving dan voor een hele volle zaal maar zeker niet minder leuk!”

Als antwoord op de vraag welke nummers ze allemaal gaat zingen zegt ze “Hier mag ik eigenlijk nog niet teveel van verklappen maar er zit in ieder geval een stukje van Boney M in.”

Een livestream code is verkrijgbaar via stichtinginconcert.nl/tickets. Deze avondvullende show is tot een week na de uitvoering, op zaterdag 10 oktober om 20.00 uur, online terug te kijken.