fbpx

Ticketverkoop start op zaterdag 1 februari 2020

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april presenteert Stichting in Concert haar gloednieuwe concertreeks ‘Simply the Best’, welke plaats gaat vinden bij Sport- en Partycentrum Jeugdland in Ulvenhout. Tijdens deze show met muziek uit de 70’s en 80’s passeren onder andere Whitney Houston, Prince, Tom Jones en The Rolling Stones de revue. 

Speciaal voor deze show heeft Stichting in Concert een orkest samengesteld met de meest talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda. Samen werken zij op projectmatige basis in een korte tijd toe naar een avondvullende show. Het doel van Stichting in Concert is het gat tussen amateur- en professionele muzikanten, vocalisten en technici te verkleinen. Diverse disciplines werken met elkaar samen en geven deelnemers de kans ervaring op te doen en een goed portfolio op te bouwen. Om de kwaliteit te waarborgen heeft er in het voortraject een uitgebreide selectieprocedure plaatsgevonden met onder andere audities voor zangers en zangeressen. 


Vanaf 1 februari zijn er een beperkt aantal entreetickets voor zowel zit- als staanplaatsen verkrijgbaar via www.stichtinginconcert.nl/simplythebest. Houd onze website en socials (stichtinginconcert) in de gaten voor alle praktische informatie en updates omtrent het programma.