fbpx

Stichting in Concert zoekt Penningmeester en Hoofd sponsorwerving

Het doel van Stichting in Concert is het gat tussen amateur- en professionele muzikanten, vocalisten en technici te verkleinen door thematische concerten te produceren. Diverse disciplines werken met elkaar samen en geven deelnemers de kans ervaring op te doen en een goed portfolio op te bouwen. Samen werken zij op projectmatige basis in een korte tijd toe naar een avondvullende show. Per project/concert wordt er een speciaal orkest samengesteld. Om de kwaliteit hierin te waarborgen vindt er in het voortraject een uitgebreide selectieprocedure plaats met onder andere audities voor vocalisten. 

De stichting is op zoek naar een Penningmeester en Hoofd sponsorwerving. Heb jij een financiële achtergrond of een groot netwerk in de omgeving van Breda en zou je graag een rol binnen onze fijne organisatie willen vervullen? Je kunt je motivatie en cv mailen naar [email protected]

Het volgende project, het ‘Stichting in Concert Kerstgala’, is gepland in het weekend van 11 december. Voor meer informatie over de organisatie, het bestuur en hun projecten kun je een kijkje nemen op stichtinginconcert.nl.