fbpx

Verplaatsing concerten ‘Simply The Best’

Breda – vrijdag 2 oktober 2020, 10.00

Goed nieuws! Simply The Best gaat door!

In verband met de RIVM richtlijnen is de aanvang van het concert een uur vervroegd, naar 19.00 uur. Tickethouders ontvangen binnen enkele dagen een mail met een unieke code om onze livestream te kunnen volgen. Nog een ticket bemachtigen? stichtinginconcert.nl/tickets.

Breda – Donderdag 2 juli 2020, 12.00

UPDATE: Over drie maanden is het eindelijk zover, onze concertreeks ‘Simply The Best’! De afgelopen tijd heeft het bestuur samen met de commissies diverse scenario’s uitgewerkt om het concert op welke manier dan ook doorgang te laten vinden. Wij zijn blij dat we nu kunnen vertellen dat dit gelukt is! Natuurlijk met inachtneming van de nodige COVID-maatregelen. 

Omdat wij er als Stichting in Concert vooral zijn voor onze muzikanten en vocalisten hebben wij voor een vorm gekozen waarbij zij het oorspronkelijke programma alsnog uit kunnen voeren én we hen het podium kunnen bieden dat ze verdienen, hetzij met het publiek op afstand. 

‘Simply The Best’ gaat plaatsvinden door middel van een livestream op zaterdag 10 oktober om 20.00 uur. Het concert op vrijdag de 9e vervalt, echter kun je de livestream terugkijken tot een week na de uitvoering.

Een livestreamcode is verkrijgbaar voor € 10,- via stichtinginconcert.nl/tickets. Uiterlijk een week voorafgaand aan het evenement ontvangt u op het opgegeven emailadres een link met code naar de livestream. Met vragen kunt u mailen naar [email protected].

Breda – Vrijdag 17 april 2020, 10.00

UPDATE: Goed nieuws! De nieuwe data voor onze concertreeks zijn bekend! Simply The Best gaat plaatsvinden op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020. Omdat wij door een verbouwing niet meer bij Jeugdland in Ulvenhout terecht kunnen is de concertlocatie gewijzigd naar Podium Bloos in Breda (Speelhuislaan 153).  We houden u via onze social media kanalen op de hoogte van onze vorderingen en zien u graag tijdens onze concertreeks! Indien u niet in de gelegenheid bent om ons concert te bezoeken dan kunt u een refund aanvragen door een email te sturen naar [email protected]

Breda – Vrijdag 13 maart 2020, 12:00

De afgelopen dagen zijn er steeds meer maatregelen door het RIVM en de overheid genomen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen. Wij hebben als het bestuur van Stichting in Concert ook onze afwegingen moeten maken als het gaat om de repetities in maart, en de uitvoering in april.

Wij hebben de beslissing genomen om de concertreeks ‘Simply the Best’ te verplaatsen naar een nader te bepalen datum na de zomer. Dit houdt in dat alle geplande repetities niet meer door zullen gaan en op een ander moment plaats zullen vinden.

In onze afweging zijn wij ons heel bewust geweest van onze verantwoordelijkheid als stichting om bij te dragen aan het stoppen van
de verspreiding van het virus. Aangezien er tijdens de repetities veel orkestleden bij elkaar komen, is dit een risico dat wij niet willen nemen. Daarbij zijn de uitvoeringsdata al vrij vroeg in april en omdat de situatie op dit moment heel moeilijk in te schatten is, geloven wij dat het beter is om het concert te verplaatsen en niet af te wachten tot 31 maart.

Wij balen hier ontzettend van, maar helaas zijn er bijzondere omstandigheden waardoor wij ons genoodzaakt zien deze beslissing te
nemen. Wij gaan de komende weken in gesprek met alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk nieuwe data voor de concerten kunnen vastleggen en zullen jullie hiervan ook op de hoogte houden zodra er meer duidelijk is. We streven ernaar om aan het einde van de maand meer duidelijkheid te kunnen geven. Daarnaast willen wij duidelijk maken dat de reeds gekochte kaarten geldig zullen blijven op de nieuwe, nader te bepalen, datum.

De komende weken gaat het bestuur samen met de commissies aan de slag om ervoor te zorgen dat alle informatie omtrent de repetities, uitvoeringen, kaarten en andere zaken zo snel mogelijk duidelijk kan worden. Wij bedanken jullie alvast voor jullie geduld en begrip.

Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal in goede gezondheid te zien bij ‘Simply the Best’.

Namens het gehele bestuur, commissies en andere betrokkenen,

Oscar Bastiaens, voorzitter Stichting in Concert

Voor vragen over Stichting In Concert of het concert ‘Simply The Best’ verwijzen wij jullie graag naar [email protected].